je bezoek

Heb je binnenkort een afspraak bij tandartsenpraktijk CoDent? Gelieve dan rekening te houden met het volgende:

we rekenen er op dat je, bij mogelijke besmetting met griep of covid (bvb wanneer circulatie binnen het gezin), ons hiervan op de hoogte brengt telefonisch (03/230 62 58) of via e-mail op info@codent.be.

wanneer je koorts hebt, hoest of last hebt van erge neusloop of spierpijn dien je ons zeker zo vlug mogelijk in te lichten en zal je afspraak moeten verplaatst worden

kom niet te vroeg op je afspraak of wacht in de wagen tot het uur van je afspraak

ontsmet je handen grondig met de alcoholgel aan de zuil bij het binnenkomen

voor de behandeling zullen we je vragen te spoelen met verdund zuurstofwater gedurende 1 minuut

behandelingen met aërosol (nevel) zullen indien mogelijk gebeuren onder rubberdam

na de behandeling: gelieve te betalen met bancontact (de terminal wordt na elke patiënt grondig ontsmet) – het getuigschrift voor verstrekte hulp gaat rechtstreeks naar je ziekenfonds (electronische facturatie)sinds kort kunnen wij het bewijsstuk voor een eventuele bijkomende verzekering (dentalia, dentaplan, LMplus, DKV, enz.) ook digitaal verzenden naar het Assurmed-platform, zodat je zelf dit bewijsstuk niet meer moet verzenden of uploaden. Je dient dan wel je toestemming hiervoor te registreren via Assurmed.be

bij het verlaten van de praktijk kan je je handen nogmaals ontsmetten aan de zuil bij de voordeur

Door ons aan deze richtlijnen te houden is het mogelijk je de nodige zorgen te verstrekken op een veilige manier. We danken je alvast voor je medewerking hieraan! Door alles correct op te volgen houd je het veilig voor jezelf en voor de mensen die na jou komen voor verzorging.

We zorgen voor een optimale luchtkwaliteit in de lokalen en we maken gebruik van CO2meters om deze constant te controleren.

Ons advies om problemen te voorkomen is tweemaal per dag grondig te poetsen (3min) met een fluorhoudende tandpasta, dan de tandpasta nog een half minuutje laten inwerken en vervolgens een beetje spoelen. Verder ook regelmatig interdentaal reinigen met tandzijde, ragertjes of softpicks (afhankelijk van de grootte van de ruimtes tussen de tanden). Zo vermijd je dat cariësletsels ontstaan en blijft je tandvlees gezond! Uiteraard is een gezonde voeding met weinig suiker belangrijk. Erg zure voedingsmiddelen (vb. frisdrank) zijn te vermijden omdat ze het tandglazuur zacht maken en doen afslijten.

Bij vragen: 03/230 62 58 of info@codent.be